RÓLUNK

Éttermünkben minden tudásunk három csúcskategóriás ételünkben ölt testet: a burgerünkben, a négy napig készülő pasztramis szendvicsünkben és a legfrissebb alapanyagokból készülő fish&chipsben. Hétfőtől vasárnapig, minden nap nyitva tartunk, 11–23 óra között helyben és házhoz szállítva kínáljuk ételeinket. Múzeum utcai éttermünkben a konyha 22.30-ig üzemel, rendelésüket eddig tudják leadni vendégeink. Az ételeket az alábbi kerületekbe szállítjuk: V, VI, VII, VIII, IX, XI, XIII.

Burgereinket a hét főbűnről kereszteltük el, és elkészítésükkor ezekből merítettünk ihletet. A Kevélység, a Fösvénység, a Bujaság, az Irigység, a Trokosság, a Harag és a Restség volt mesterszakácsunk hét kiindulópontja. A tiszteletet parancsoló méretű, első osztályú nyersanyagokból készülő burgereinket minden ízfokozótól, színezéktől és egyéb ipari eljárástól mentesen, tisztán és kizárólag természetes fűszereket alkalmazva készítjük. A marhahúst, melyet pasztramis szendvicseinkben felszolgálunk, két napon át pácoljuk és érleljük, hogy az első harapásra szinte rostjaira olvadjon szét minden egyes leheletvékonyságú hússzelet. Fish&Chipsszünk pedig megőrzi a friss halhús természetes törékenységét és harmonikus ízvilágát.

rolunk_1000x300

„A szendvics, ami négy napig készül… Az eredmény egy zseniális pastrami.”
Egy nap a városban

„Eléggé tudják, mit csinálnak.”
WeLoveBudapest

„A hús enyhén borsozott, viszont a legnagyobb durranás a rajta lévő Philadelphia-mártás. Krémes és egyszerűen zseniális! ”
mitettemma.hu

„A húspogácsa remek volt, s külön kiemelést érdemel a kiváló a spárga a burgerben. … A rántott hagymakarikából bőséges adagot adtak s a legjobb volt, amit eddig ettem a műfajban.”
Dorozsmai Endre